Banner 3
banner2
SEARCH
MY BASKET (0)

Du har inga produkter i varukorgen.

Integritetspolicy och cookies
Practical ParentingIntegritetspolicy och cookies

Senast uppdaterad: 14 september 2019
Sekretesspolicy och cookiepolicy på https://practicalparenting.se
Denna applikation samlar in vissa personuppgifter från sina användare.

Ägare och datakontrollant
https://practicalparenting.se

Praktiskt föräldraskap HB

Körsbärsgatan 3, 138 31 Älta,

Org.nr .: 969790-5629,

Ägarkontakt e-post: [email protected]

Typer av insamlade data
Bland de typer av personuppgifter som denna ansökan samlar in, av sig själv eller genom tredje parter, finns det: förnamn; efternamn; e-postadress; Småkakor; Användningsdata.

Fullständig information om varje typ av personuppgifter som samlas in finns i de dedikerade avsnitten i denna sekretesspolicy eller genom specifika förklaringstexter som visas före datainsamlingen.

Personuppgifter kan fritt tillhandahållas av användaren, eller, i fall av användningsdata, samlas in automatiskt vid användning av denna applikation.

Om inte annat anges är alla data som begärs av denna applikation obligatoriska och underlåtenhet att tillhandahålla dessa data kan göra det omöjligt för denna applikation att tillhandahålla sina tjänster. I de fall där denna applikation specifikt anger att vissa data inte är obligatoriska, är användarna fritt att inte kommunicera dessa data utan konsekvenser för tillgängligheten eller funktionen för tjänsten.

Användare som är osäkra på vilka personuppgifter som är obligatoriska är välkomna att kontakta ägaren.

All användning av kakor – eller av andra spårningsverktyg – av denna applikation eller av ägarna av tredje parts tjänster som används av denna applikation syftar till att tillhandahålla den tjänst som krävs av användaren, utöver alla andra syften som beskrivs i det här dokumentet och i cookiepolicyn, om tillgänglig.

Användare är ansvariga för alla personuppgifter från tredje part som erhållits, publiceras eller delas genom denna applikation och bekräftar att de har tredje parts samtycke till att lämna uppgifterna till ägaren.

Småkakor

Cookies är filer med liten mängd data, som kan innehålla en anonym unik identifierare. Cookies skickas till din webbläsare från en webbplats och lagras på din dators hårddisk.

Vi använder “cookies” för att samla in information. Du kan instruera din webbläsare att vägra alla cookies eller ange när en cookie skickas. Men om du inte accepterar cookies kanske du inte kan använda vissa delar av vår tjänst.

säkerhet
Säkerheten för din personliga information är viktig för oss, men kom ihåg att ingen överföringsmetod över Internet eller metod för elektronisk lagring är 100% säker. Medan vi strävar efter att använda kommersiellt acceptabla sätt för att skydda din personliga information, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet.

Läge och plats för bearbetning av data

Metoder för bearbetning
Ägaren vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att förhindra obehörig åtkomst, avslöjande, ändring eller obehörig förstörelse av uppgifterna.

Databehandlingen utförs med hjälp av datorer och / eller IT-aktiverade verktyg, enligt organisatoriska procedurer och lägen strikt relaterade till de angivna syftena. Förutom ägaren kan data i vissa fall vara tillgängliga för vissa typer av ansvariga personer som är involverade i driften av denna applikation (administration, försäljning, marknadsföring, juridisk, systemadministration) eller externa parter (t.ex. tredje- partitekniska tjänsteleverantörer, postföretag, värdleverantörer, IT-företag, kommunikationsbyråer) om nödvändigt utnämnd till databehandlare av ägaren. Den uppdaterade listan över dessa parter kan begäras från ägaren när som helst.

Rättslig grund för behandlingen
Ägaren kan behandla personuppgifter om användare om något av följande gäller:

Användare har gett sitt samtycke för ett eller flera specifika ändamål. Obs: Enligt vissa lagstiftningar kan ägaren tillåta att behandla personuppgifter tills användaren invänder mot sådan behandling (“opt-out”), utan att behöva lita på samtycke eller något annat av följande rättsliga grunder. Detta gäller dock inte när behandlingen av personuppgifter omfattas av europeisk dataskyddslagstiftning.
tillhandahållande av data är nödvändigt för genomförandet av ett avtal med användaren och / eller för eventuella förkontraktsförpliktelser därav;
bearbetning är nödvändig för att följa en juridisk skyldighet som ägaren är föremål för;
bearbetning är relaterad till en uppgift som utförs i allmänhetens intresse eller vid utövandet av officiell myndighet som ägs av ägaren;
bearbetning är nödvändig för de legitima intressen som ägaren eller tredje part förföljer.
Hur som helst kommer ägaren gärna att hjälpa till att klargöra den specifika rättsliga grund som gäller för behandlingen, och särskilt om tillhandahållandet av personuppgifter är ett lagstadgat eller avtalsenligt krav eller ett krav som krävs för att ingå ett kontrakt.

Plats
Uppgifterna behandlas på ägarens verksamhetskontor och på andra platser där de parter som är involverade i behandlingen finns.

Beroende på användarens plats kan dataöverföringar innebära att överföra användardata till ett annat land än sitt eget. För att ta reda på mer om behandlingsplatsen för sådana överförda data kan användare kontrollera avsnittet som innehåller information om behandlingen av personuppgifter.

Användare har också rätt att lära sig om den rättsliga grunden för dataöverföringar till ett land utanför Europeiska unionen eller till någon internationell organisation som regleras av folkrätten eller inrättats av två eller flera länder, till exempel FN, och om säkerhetsåtgärder som vidtagits av ägaren för att skydda sina data.

Om någon sådan överföring äger rum, kan användare ta reda på mer genom att kontrollera de relevanta avsnitten i detta dokument eller fråga med ägaren med hjälp av informationen i kontaktsektionen.

Retentionstid
Personuppgifter ska behandlas och lagras så länge som krävs av det syfte de har samlats in för.

Därför:

Personuppgifter som samlas in för syften relaterade till utförandet av ett kontrakt mellan ägaren och användaren ska behållas tills sådant avtal har fullgjorts.
Personuppgifter som samlas in för ägarens legitima intressen ska bevaras så länge som behövs för att uppfylla sådana syften. Användare kan hitta specifik information om de berättigade intressen som ägaren eftersträvar inom de relevanta avsnitten i detta dokument eller genom att kontakta ägaren.
Ägaren kan få behålla personuppgifter under en längre tid när användaren har gett samtycke till sådan behandling, så länge sådant samtycke inte dras tillbaka. Dessutom kan ägaren vara skyldig att behålla personuppgifter under en längre period närhelst det krävs för att fullgöra en juridisk skyldighet eller på order av en myndighet.

När lagringsperioden har löpt ut ska personuppgifter tas bort. Därför kan inte rätten till tillgång, rätten till radering, rätten till rättelse och rätten till dataportabilitet verkställas efter det att lagringsperioden har löpt ut.

Syftet med behandlingen
Informationen om användaren samlas in för att ägaren ska kunna tillhandahålla sina tjänster, samt för följande syften: Kontakta användaren och Analytics.

Användare kan hitta mer detaljerad information om sådana ändamål med behandlingen och om de specifika personuppgifter som används för varje ändamål i respektive avsnitt i detta dokument.

Detaljerad information om behandling av personuppgifter
Personuppgifter samlas in för följande ändamål och använder följande tjänster:

Analytics
Kontakta användaren

Användarnas rättigheter
Användare kan utöva vissa rättigheter beträffande deras data som behandlas av ägaren.

I synnerhet har användare rätt att göra följande:

Återkalla deras samtycke när som helst. Användare har rätt att dra tillbaka samtycke om de tidigare har gett sitt samtycke till behandlingen av deras personuppgifter.
Objekt mot bearbetning av deras data. Användare har rätt att invända mot behandlingen av sina uppgifter om behandlingen utförs på annan rättslig grund än samtycke. Mer information finns i avsnittet nedan.
Få åtkomst till deras data. Användare har rätt att lära sig om data behandlas av ägaren, få information om vissa aspekter av behandlingen och få en kopia av den information som undergår behandling.
Verifiera och sök rättelse. Användare har rätt att verifiera riktigheten i sina data och begära att de uppdateras eller korrigeras.
Begränsa behandlingen av deras data. Användare har rätten att under vissa omständigheter begränsa behandlingen av sina uppgifter. I detta fall kommer ägaren inte att behandla sina data för något annat syfte än att lagra dem.
Har deras personuppgifter tagits bort eller på annat sätt tagits bort. Användare har rätten att under vissa omständigheter få raderingen av sina data från ägaren.
Ta emot deras data och få dem överförda till en annan controller. Användare har rätt att ta emot sina data i ett strukturerat, vanligt använt och maskinläsbart format och, om det är tekniskt genomförbart, att få det överfört till en annan kontroller utan hinder. Denna bestämmelse är tillämplig under förutsättning att uppgifterna behandlas på automatiserade sätt och att behandlingen bygger på användarens samtycke, på ett avtal som användaren är en del av eller på förhandskontrakt.
Lämna in ett klagomål. Användare har rätt att väcka anspråk vid sin behöriga dataskyddsmyndighet.

Detaljer om rätten att invända mot behandling
Om personuppgifter behandlas av allmänt intresse, i utövandet av en officiell myndighet som ägs av ägaren eller i syfte att de berättigade intressen som ägaren eftersträvar, kan användare göra invändningar mot sådan behandling genom att tillhandahålla en grund relaterad till deras särskilda situation motivera invändningen.

Användare måste veta att om deras personuppgifter behandlas för direkt marknadsföringsändamål, kan de dock invända mot den behandlingen när som helst utan att motivera det. För att få reda på om ägaren behandlar personuppgifter för direkt marknadsföringsändamål kan användarna hänvisa till de relevanta avsnitten i detta dokument.

Hur man utövar dessa rättigheter
Alla begäranden om utövande av användarrättigheter kan riktas till ägaren via kontaktinformationen i detta dokument. Dessa förfrågningar kan utövas gratis och kommer att adresseras av ägaren så tidigt som möjligt och alltid inom en månad.

Ytterligare information om insamling och behandling av data
Rättsliga åtgärder
Användarens personuppgifter kan användas för juridiska ändamål av ägaren i domstol eller i de steg som leder till eventuella rättsliga åtgärder som uppstår genom felaktig användning av denna applikation eller de relaterade tjänsterna.

Användaren förklarar att han är medveten om att ägaren kan bli skyldig att avslöja personuppgifter på begäran av offentliga myndigheter.

Ytterligare information om användarens personuppgifter
Förutom informationen i denna sekretesspolicy kan denna ansökan ge användaren ytterligare och sammanhangsinformation om särskilda tjänster eller insamling och behandling av personuppgifter på begäran.

Systemloggar och underhåll
För drift- och underhållsändamål kan denna applikation och alla tredje parts tjänster samla filer som registrerar interaktion med den här applikationen (systemloggar) använder andra personuppgifter (t.ex. IP-adressen) för detta ändamål.

Information som inte ingår i denna policy
Mer information om insamling eller behandling av personuppgifter kan begäras av ägaren när som helst. Se kontaktinformationen i början av detta dokument.

Hur “Spåra inte” -frågor hanteras
Den här applikationen stöder inte “Spåra inte” -frågor.

Läs deras sekretesspolicy för att avgöra om någon av de tredjepartstjänster den använder respekterar begäran “Spåra inte”.

Ändringar av denna sekretesspolicy
Ägaren förbehåller sig rätten att när som helst göra ändringar i denna sekretesspolicy genom att meddela sina användare på denna sida och eventuellt inom denna applikation och / eller – så långt det är tekniskt och juridiskt möjligt – skicka ett meddelande till användare via någon kontaktinformation tillgängligt för ägaren. Det rekommenderas starkt att kontrollera denna sida ofta med hänvisning till datumet för den senaste ändringen som visas nederst.

Om ändringarna påverkar behandlingsaktiviteter som utförs på grundval av användarens samtycke, ska ägaren samla in nytt godkännande från användaren, om så krävs.

Kontakta oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping